Astoria Alley 1, 9007 Golden Sands, Varna, Bulgaria

Meetings & Events

#Hotel Astoria Geschäft Party Events Momente

Prints (2 of 14).jpg

Meetings & Events

Die stilvollen und gut ausgestatteten Konferenzräume in Rio Astoria sind der ideale Platz für kleine und große Meetings, Veranstaltungen oder besondere Versammlungen.

Das Hotel verfügt über zwei kleine Konferenzräume und einen großen Saal mit integrierter Bühne, Sound-System und Ausrüstung.

NameOberfläche (sq m )Höhe (m)Theater paxClassroom paxBanquet paxCocktail paxU-Form paxComments
Agora802.26050--40
Forum492.453020---
Arena4504.50400250180600-

Conferințe

Sălile sunt concepute pentru a găzdui evenimente mici, dar și conferințe mai mari pentru până la 400 de participanți. Sala multifuncțională modernă și complet echipată „Arena” și două săli de întâlnire mai mici „Agora” și „Forum”, răspund tuturor nevoilor clientului. Multe companii internaționale și locale din industria farmaceutică, de telecomunicații, retail și fashion au avut încredere în noi pentru a-și organiza evenimentul de succes.

Echipa noastră de profesioniști dedicați vă stă la dispoziție!

Evenimente Corporative

Planificați următorul eveniment corporativ?

Aici, la Astoria, știm cum să organizăm întâlniri speciale pentru compania Dvs, de la cocktail-uri relaxate pe terasa la soare până la evenimente formale, de cină de gală.

Expozitii

Zona de expoziție de la Astoria oferă peste 500 de metri pătrați de suprafață. Această facilitate unică oferă organizatorilor opțiuni suplimentare accesibile, flexibile și versatile în planificarea evenimentelor.

Zona expozitionala este ideala pentru lansari de produse, targuri, receptii si bineinteles, expozitii

Team Buildings și premii

Inspirați și motivați-vă angajații, recompensandu-i pentru munca bine făcută cu o călătorie stimulantă la hotelul Astoria.

Întărește spiritul de echipă al angajaților tăi organizând evenimentul tău team building de succes cu noi.